- Vi må kanskje gjøre noen endringer

Kenny Dalglish innrømmer at han kanskje må gå litt på akkord med sin fotballfilosofi for å komme ut av den resultatmessige bakevja som Liverpool befinner seg i for tiden.

- Jeg synes det er litt utrolig. Folk sammenligner vår ligaform med klubber som er slått ut av tre cuper, og så sier de at disse klubbene har hatt en god sesong. Det kommer an på hvordan du ser på det. Vi sier på ingen måte at vi har spilt opp mot vårt beste de siste kampene, men det har vært formildende omstendigheter, med tre kamper på seks dager, uttaler Dalglish til The Guardian.

- Vi har hatt problemer med å vinne i ligaen. Vi må lære av det, og kanskje ikke spille like fin fotball som vi har gjort. Kanskje må vi forandre litt på filosofien vår.

Lørdagens tap var Liverpools første mot Wigan noensinne, og de røde har kun vunnet fem av 15 ligakamper på Anfield denne sesongen.

- Dersom vi ikke hadde hatt så mange skader, kunne vi ha satt innpå friske bein, men vi har ikke den luksusen for øyeblikket, så vi må stå på videre. Viljen var der, men kroppene lystret ikke. Vi kan se på hver kamp og finne grunner til at det gikk som det gikk. Vi ser ikke etter unnskyldninger, vi ser etter forklaringer.

- Jamie Carragher spilte sin tredje kamp på under en uke, Steven Gerrard det samme. Det var flere av dem som spilte sin tredje kamp på under en uke, og det er tøft. Spesielt når du må reise mellom kampene. Det er kanskje prisen du må betale for suksess, men vi ønsker å oppnå suksess, så vi må lære oss å håndtere det. Det beste hadde vært om vi hadde flere spillere å velge blant, men for øyeblikket har vi ikke det.