- Vi må reise oss igjen

Etter 3-1 tapet for Aston Villa er manager Brendan Rodgers svært opptatt av at hans mannskap skal reise seg igjen i neste kamp, mot Fulham på lørdag.

- Gode lag reiser seg etter nederlag, og dersom vi ønsker å kalle oss selv et godt lag må vi slå tilbake, sier Rodgers til Liverpoolfc.com.

- De beste lagene reiser seg alltid etter nederlag, og det er utfordringen vi nå står overfor, innrømmer han.

- Vi står nå foran en uke med trening, og så skal vi dra tilbake til Anfield på lørdag. Da klarer vi forhåpentligvis å ta de tre poengene, slik at kurven peker oppover igjen.

- Ser man på utviklingen til gruppen og laget, og også til de individuelle spillerne, så er jeg fornøyd med dette. Men som gruppe vet vi at vi fortsatt har en lang vei å gå. Spillerne forstår at vi befinner oss i en prosess der vi vil ta noen steg fremover, men at vi også til tider vil få tilbakeslag.

- Det viktigste nå er at vi lærer av dette nederlaget. Det vi har lært fra denne kampen er at du ikke kan ta foten av gasspedalen i denne ligaen. Vi må stå på for fullt hver uke. Gjør vi det, vil vi ha en god mulighet til å ta poengene. Gjør vi ikke det, kan vi bli straffet.