- Vi må slå tilbake

Stewart Downing mener at kampen mot Udinese var et speilbilde av sesongen så langt, hvor man har dominert kamper men blitt straffet for defensive feil. Nå må en slå hurtig tilbake.

Downing har vært i søkelyset etter å ha blitt kritisert av manager Brendan Rodgers tidlig i sesongen, og svarte med en bra kamp mot italienske Udinese på Anfield i går. Vingen kunne imidlertid ikke hindre at det ble nok et tap foran egne fans.

- Jeg synes vi hadde kontroll i lange perioder av kampen. Manageren stresset til oss i pausen at vi måtte være på hugget fra start av i 2.omgang, men det var vi ikke. Vi var slurvete og lot dem komme inn i kampen igjen, forklarer Downing til Liverpoolfc.com.

- Hvis vi hadde spilt som i 1.omgang, da tror jeg vi hadde vunnet greit. Det var slurvefeil for vår del, men det var også gode ting å ta med seg. Vi scoret to fine mål, pasningsspillet og bevegelsen i laget var godt, men det defensive spillet som lag var til tider ikke bra. Vi må lære hurtig.

- De gjorde det vanskelig for oss. De var til tider vanskelig å få hull på og spilte på sett og hvis som et typisk italiensk lag hvor de kontret mot oss.

- Det er litt slik sesongen har vært for vår del. Vi har dominert mange kamper, men brente sjanser og konsentrasjonsvikt har invitert lag inn. Som jeg sa, manageren understreket det i pausen, men før et minutt var gått hadde de utlignet. Det er noe vi må arbeide med.

- Det tar tid. Manageren har nye ideer, men jeg synes vi kan se tendenser. Vi spiller en del glimrende fotball, det er positive ting å peke på, og selv om vi må stramme opp litt vil det komme de neste ukene.

- Nå må vi slå tilbake. Det er en ny stor kamp på søndag, og Stoke vil bli vanskelige. Vi må sørge for å være godt organiserte mot dem, men vi har et par dager å forberede oss på.

- Crouch har fått en god start med et par mål. De har målskiver de kan sikte mot over hele banen, men jeg vil heller konsentrere meg om vårt lag og hva vi kan gjøre mot dem. Hvis vi fortsetter å spille som vi gjør for øyeblikket, da har vi en utmerket sjanse.