- Vi må ta Cardiff på alvor

Andy Carroll mener at Liverpool må behandle Cardiff på samme måte som enhver motstander i Premier League, når de to klubbene møtes i Carling Cup-finalen på Wembley søndag ettermiddag.

Liverpool er store favoritter i finalen mot Championship-klubbn, og kan vinne ligacupen for åttende gang, noe som er rekord. Carroll ser imidlertid faren ved å undervurdere Cardiff.

- Det blir en tøff kamp. De har også kommet seg til finalen, og det er en grunn til det. De er et godt lag, så det blir vanskelig. Jeg ser frem til finalen og å spille mot dem nå, sier Carroll til Liverpoolfc.tv.

- Jeg vet de spiller en divisjon under oss, men som sagt er det en grunn til at de har nådd helt frem til Wembley. Vi må tenke som om vi møter Manchester United. Vi må behandle dem som om de er det beste laget vi har møtt, konkluderer geordien.

- Jeg gleder meg til finalen. Den kan ikke komme fort nok. Alle spillerne gjør det. Det er en cupfinale på Wembley med Liverpool, noe som er storartet.

- Jeg kom til klubben for å vinne medaljer. Å komme til Wembley er flott. Nå kan vi forhåpentligvis reise dit og vinne finalen.

Carroll er i god form, og har gjort mål mot Wolves og Brighton i det siste. Nå håper han det er nok til å få starte finalen.

- Jeg får spilt det nødvendige antallet kamper nå, så formen min er god. Jeg scorer mål, noe som føles godt.

- Vi har et flott lag og en god tropp, så Dalglish kan velge mellom en rekke spillere. Alle vil gjøre en god jobb. Jeg må bare jobbe hardt denne uken og forsøke å spille meg inn i startelleveren.

Carroll både scoret og hadde målgivende pasning i forkant av Luis Suarez sin scoring i 6-1 seieren over Brighton.

- Vi har trent godt sammen, så når vi spiller kamper føles partnerskapet naturlig. Vi gjorde begge mål mot Brighton, så partnerskapet begynner å fungere.

- Jeg har ikke alltid vært skadefri og i form i min tid i denne klubben, men på trening har vi vist at vi kan fungere sammen. Mot Brighton viste vi endelig at vi kan score mål sammen i kamp også.

- Som sagt har vi en stor tropp, og alle er gode spillere. Alle kan komme inn på laget. Du må hele tiden være på tå hev, og trene godt, for å beholde plassen på laget.

Carroll mener at Liverpool virkelig har gjort seg fortjent til en plass i årets Carling Cup-finale, etter en rekke vanskelige bortekamper i turneringen.

- Vi har ikke hatt noen enkel vei til finalen. Vi har slått ut Stoke, Chelsea og Manchester City, så det har ikke vært enkelt. Men vi har stått på, og drevet oss videre helt frem til finalen.

- Det var storartet å slå ut Manchester City. Alle vet hvordan de spiller, og hvor gode de er. Vi gikk ut på banen og gjorde alt vi kunne for å slå dem. Vi viste hva vi duger til, og fikk seieren.

- Manageren har vært strålende. Han har tatt ut riktig lag i hver eneste runde, og har fått oss til finalen. Alle som har spilt i turneringen har gjort jobben sin, noe jeg synes manageren fortjener et klapp på skuldra for.

Søndagens finale er aller første gang Liverpool spiller på nye Wembley, men Carroll har spilt der tidligere for England.

- Alle spillerne gleder seg. Det er Wembley, og det betyr mye for oss. Alle ser frem til finalen, og forhåpentligvis kan vi dra derfra med en vinnermedalje om halsen.

- Det er et flott stadionanlegg, med plass til masse mennesker. Det kommer til å bli fantastisk å se så mange Liverpool-supportere der. Det blir stort å spille foran dem på søndag. De er flotte fans, som støtter laget sitt. De er som en tolvte mann, og hjelper deg på veien. Så jeg ser frem til å spille på Wembley.

- En seier på søndag vil også gi oss mye selvtillit med tanke på å ta fjerdeplassen i Premier League og avansere til neste runde i FA-cupen.