- Vi skal ikke miste fokus

Glen Johnson insisterer på at han og hans lagkamerater skal ha fokus på de kommende ligakampene, før tankene rettes mot FA-cupfinalen mot Chelsea 5. mai.

Liverpool har ligakamper mot West Bromwich, Norwich og Fulham før Chelsea venter i FA-cupfinalen på Wembley. Glen Johnson sier at det nå blir fokus på ligaen. Kenny Dalglish’ menn skal prøve å passere naboen Everton på tabellen.

- Forberedelsene vil være de samme som vanlig. Vi har en kamp på søndag mot West Bromwich, så vi må nyte seieren og så se frem til den kampen før finalen, sier Glen Johnson til thefa.com.

- Vi må ta hver kamp som den kommer, og vi har noen flere kamper før finalen. Den kommer til å ligge i bakhodet. Forhåpentligvis kan vi vinne enda et trofé.

Glen Johnson forklarer hvordan manager Kenny Dalglish hyllet spillernes innsats i å komme tilbake fra 0-1 til seier mot Everton.
- Manageren sa at vi hadde stor viljestyrke til å slå tilbake. Vi visste at vi ikke spilte bra i første omgang, men de skapte likevel ikke mange problemer for oss. Generelt var vi fornøyd. Vi måtte bare gå ut og vise mer karakterstyrke.

Etter Carling cup-triumfen i februar har Liverpool-spillerne vært sultne på mer suksess
- Spillerne fikk en opptur av triumfen i Carling Cup for noen måneder siden. Som vi har nevnt tidligere, så tar vi en kamp av gangen. Heldigvis er i en ny finale.