- Vi skal være klare for United

Spillerne fikk et løft av å slå ut Manchester City og gå til finale i Carling Cup. Dirk Kuyt sier fokus nå er på Manchester United i FA-cupen til lørdag. Ikke fornøyd med eget spill denne sesongen.

- Vi kan være fornøyd med det vi har oppnådd i å komme til Wembley, men vi må legge det til side fordi vi har en ny stor kamp på lørdag mot Manchester United. Det ville være flott å slå dem ut også, sier Dirk Kuyt til Liverpoolfc.tv.

- Jeg tror vi er vant til å spille hver tredje dag fra da vi spilte i Europa og Champions League. Vi spilte store kamper hver andre dag, og det er det Liverpool FC bør handle om.

- Det er flott å ha to store kamper på en uke, og som jeg sa, vi fokuserer allerede på neste kamp. Vi er desperate etter å vinne den. Jeg synes vi fikk vist mot City at vi kan konkurrere med de beste lagene i England, og det er den eneste måten å reserve en plass i finalen på.

Kuyt fik tillit fra start mot Manchester City. Nederlenderen spilte bra, men han er ikke fornøyd med hva han har prestert denne sesongen,
- Selvsagt kan jeg ikke være fornøyd med kampene jeg har spilt så langt denne sesongen, men jeg ønsker bare å være mer involvert, spesielt i viktige kamper og forsøke å jobbe hardt og vise meg frem i slike kamper.

- Forhåpentligvis blir jeg involvert i kampen på lørdag. Spillerne kan ikke vente på neste kamp.

Dirk Kuyt har ennå ikke vunnet noe for Liverpool etter at han kom fra Feyenoord. Nærmest var han i Champions League-finalen i 2007 da det ble tap for Milan. I den kampen scoret han Liverpools trøstemål.
- Jeg har vært nær. Vi har spilt finale i Champions League og havnet på 2.plass i ligaen, men 2.plass teller ikke. Så nå har vi en mulighet til å vinne et trofé.