- Vi skulle hatt frispark

Blackburn-manager Steve Kean mener at Liverpools vinnermål på Ewood Park i går kveld skulle ha vært annullert for en forseelse av Martin Skrtel mot Grant Hanley.

Kean mener imidlertid det var riktig av dommer Anthony Taylor å nøye seg med gult kort i situasjonen der Brad Jones forårsaket straffesparket som vertene utlignet på.

- Jeg har sett på den dommeravgjørelsen. Jeg kan forstå hvorfor han ikke ga reservekeeperen rødt kort, for jeg tror dommeren mener at ballen ville ha trillet til en Liverpool-spiller, så han forhindret ingen målsjanse, uttalte Kean til engelsk presse etter kampslutt.

- Men ved den siste scoringen forsøker Hanley å komme seg på beina igjen, og Martin Skrtel dytter han ned så han ikke kommer seg opp og kan markere Carroll, som han hadde markeringsansvar på.

- Du har ikke råd til å misbruke straffespark, men når vi fikk straffe nummer to og vi utlignet styrte vi kampen og jaktet en tredje scoring. Den eneste måten Liverpool kunne få med seg seieren var på kontringer eller dødballsituasjoner, men det skulle ha vært blåst eller linjemannen skulle ha viftet på en opplagt forseelse på vinnermålet.