- Vi slapp inn billige mål

Brendan Rodgers synes at hans lag forsvarte seg dårlig og slapp inn tre billige mål ta Liverpool tapte 3-1 på Britannia Stadium.

Liverpool fikk en kjempestart på kampen da Ryan Shawcross holdt Luis Suarez i trøya inne i 16-meteren, og Steven Gerrard satte det påfølgende straffesparket i mål før to minutter var spilt. Men Stoke kom raskt tilbake og snudde kampen.

- Vi fikk en god start på kampen, da vi fikk vårt første straffespark for sesongen. Å starte slik på bortebane var flott, men så slapp vi inn noen billige mål. Alle tre var egentlig av det enkle slaget å forsvare seg mot, uttalte Rodgers til Sky Sports.

- På den første scoringen gled Martin Skrtel, noe som var uheldig, men det ble gjort to mål som vi burde ha forsvart oss mye bedre på, og det var skuffelsen i kveld egentlig.

- Offensivt kom vi inn i noen gode posisjoner, men når du reiser til steder som dette må du forsvare deg bedre, ellers får du ikke med deg noe som helst. Vi fortjente ikke poeng fordi vi forsvarte oss dårlig.

- Alle kjenner styrkene til Stoke, og de gjør det veldig bra. Men når du er forberedt på det som kommer, er det enda mer skuffende at vi ikke klarer å håndtere det. Scoringene kom etter en corner, et langt innkast og et langt oppspill.

- Stoke får ikke helt den honnøren de fortjener. Tony Pulis har gjort en strålende jobb hvor de stadig har hatt fremgang. De spiller meget bra på sin måte. Fra vårt perspektiv handlet det som dårlig forsvarsspill i kveld.