- Vi står samlet

Evertons manager David Moyes er den siste som uttrykker respekt overfor de etterlatte etter Hillsborough, og som berømmer måten de nå har fått fram sannheten på.

- Jeg tror alle var sjokkerte og triste etter hva som skjedde og er det fortsatt, sa Moyes til engelsk presse i dag. – Alle er lamslått etter hva de nå har fått høre.

- Honnør til familiene som aldri har gitt opp. Det har vært et justismord.

- Hvis noen av oss mistet noen i en slik situasjon ville vi ha følt oss krenket. Jeg tror jeg ville ha vært mer skuffet over de menneskene i ledende posisjoner som ikke har vært redelige nok til å stå fram og si at det tok feil og at det ble gjort feil.

- Gode folk står fram, holder opp hånden og innrømmer feil. Det at det gikk 23 år før det skjedde er intet mindre enn en skandale.

- Jeg var ikke her (i Liverpool) da tragedien skjedde. Jeg er sikker på at alle i byen da stod sammen som en, slik vi nå står skulder ved skulder ved siden av de etterlatte. De har måttet gå igjennom alt dette, og jeg gratulerer dem for ikke å gi opp og få det resultatet de alle trodde på.