– Vi var én dag unna administrasjon

Christian Purslow avslører at Liverpool var nære ved å havne under administrasjon før Fenway Sports Group kjøpte klubben i oktober 2010.

– Folk har dårlig hukommelse. Det er bare 15-16 måneder siden vi var én dag unna å havne under administrasjon. Nå er vi finansielt stabile, fortalte Purslow på BBC 5 Live-programmet Sportsweek.

FSG har vært opptatte av å understreke at det er en tidkrevende prosess å gjenreise Liverpool, og Purslow støtter John W. Henry & Co.

– Det har blitt investert penger i klubben, men det vil ta tid før vi kan nyte godt av det. Alle er skuffet over prestasjonene i ligaen, men dette er første år i et langvarig prosjekt, fortsatte han, ifølge Sky Sports.

Purslow poengterte også at FSG ikke har noen følelsesmessig tilknytning til Liverpool, slik det har blitt skrevet i flere engelske medier.

– Det er selvfølgelig bare tull. Liverpool er en investering for dem. Verdien av investeringen avhenger av to ting, og første skritt er å få klubben tilbake til regelmessig Champions League-spill.

Å øke inntektene gjennom å bygge ny stadion er det neste skrittet.

– Hvis det er én ting ved det nåværende eierskapet som skuffer meg, er det at de ikke har kommet noen vei med den nye arenaen, avsluttet han.