- Vi var naive

Brighton-manager Gus Poyet synes hans lag var godt med i første omgang, men tre forsvarsfeil ga tre selvmål. Slapp inn tre eller fire rare mål.

Brighton scoret fire mål på Anfield, men røk likevel 1-6. Tre av målene til hjemmelaget var selvmål av Brightons spillere. Dette var sydkystklubbens første tap i 2012.
- Det er vanskelig å analysere fordi det var hele tiden snakk om å holde dem og sørge for at vi ikke slapp inn dumme mål, sa Gus Poyet til ESPN.

- I lange perioder i første omgang synes jeg vi var med i kampen. Det andre målet forandret imidlertid det. Hvis vi hadde gått til pause på 1-1, ville budskapet i motstanderens garderobe vært veldig annerledes, men i andre omgang kom det tre eller fire rare scoringer.

- Du vet at du må forsvare deg, men jeg tror vi scoret tre selvmål. Jeg husker ikke forrige gang det skjedde. Jeg synes vi var naive, men velkommen til verden i Premier League. Folk tror vi er klare for Premier League, men vi er ikke det. Hvis du ønsker å komme til Premier League som lag eller spiller, må du lære.

- Kvaliteten, styrken og kraften til spillerne er fantastisk. Dette er et topp seks-lag, men jeg tror ingen liker å reise til et topp seks-lag og avslutte kampen med 1-6.