- Vi vet mer om Charlie om et par uker

Kenny Dalglish hadde pressekonferanse på Melwood tidligere i dag. Der gjentok han stort sett det samme som han har sagt tidligere når det gjelder skadesituasjonen foran Newcastle-kampen.

- Charlie Adams situasjon vil bli analysert om et par uker, og da vil vi vite mer nøyaktig hvordan det står til med kneet hans, uttalte manageren.

- Om to uker vil vi få en skikkelig diagnose, uten at folk spekulerer i hva som er galt. I stedet for å komme med unøyaktige eller gale opplysninger, eller at noen dikter opp en historie, vil vi vente og se det hele an et par uker. Da vil vi vite mer om hvor lenge han vil være satt ut av spill.

På spørsmål om hvordan det går med Craig Bellamy, Glen Johnson og Daniel Agger la skotten til:

- Tilstanden er bedre enn den var tidligere. Vi spiller ikke før på søndag. Med en uke til neste kamp kan du få noen spillere tilbake som ikke var tilgjengelig sist helg.

- Vi har en sterk tropp, som har vært testet til det ytterste, Men andre klubber er i lignende situasjoner. Vi hadde ikke mange skadefrie spillere sist helg, etter tre kamper på sju dager, men det er over nå.

- Vi må så klart gi alle en sjanse til å bli friske igjen, dersom de har småskader. De må bli kvitt dem før de kan spille igjen. Disse spillerne har nå hatt en uke til på seg til å bli kvitt skadene. Det er bare torsdag, og vi skal spille søndagskamp, så vi bør få noen av dem tilbake.

- Alle har fremgang, inkludert Lucas Leiva. Han vil selvsagt ikke spille, men han har hatt flott fremgang i rehabiliteringen.

Maxi Rodriguez har heller ikke vært på benken de siste par kampene på grunn av sykdom. Journalist Richard Buxton i Click Liverpool melder at han har slitt med diaré.