- Vi visste vi måtte vinne

Jordan Henderson sier at de røde kun gikk for seier i kveld. Han er fornøyd med hvordan laget spilte. Både han og Joe Allen var nervøse da ballen havnet hos Di Natale på overtid.

I kveld scoret Jordan Henderson sitt første mål for Liverpool på bortebane, og sitt første europacupmål. Han sier laget kun gikk for seier i kveld.

- Vi visste vi måtte komme hit og vinne i kveld. Udinese gjorde det vanskelig for oss, sier Henderson til UEFA.com.

- Vi er fornøyde med hvordan vi spilte, og at vi er på toppen av gruppen. Antonio Di Natale hadde en god sjanse til å uligne, og vi var litt heldig med den. Men vi fortjente definitivt å vinne, så vi er glade. Vi visste at de ville gjøre det vanskelig for oss, og at de ville være på hugget siden de var på hjemmebane.

- Vi kommer ikke til å se mot trekningen, men konsentrere oss på vår neste kamp mot West Ham på søndag. Det er så klart viktig å kvalifisere seg for Europa League, og å gå videre.

Også Joe Allen var nervøs da Di Natale fikk avslutte inne i boksen.

- Vi hadde hjertet i halsen, men frem til det så det komfortabelt ut. Vi fikk ikke det andre målet, og da Di Natale avsluttet var vi redde for å miste ledelsen, sier han til UEFA.com.

- Det var veldig viktig å kvalifisere seg. Vi visste det kom til å bli tøft å ta tre poeng på bortebane mot et topplag som Udinese. Men vi hadde selvtillit og trodde vi hadde spillerne og laget til å gjøre det.

- Det kommer til å bli en tøff trekning uansett hvem vi møter. Det har vært noen store lag i denne turneringen. Noen av dem er slått ut, mens noen av dem er videre. Vi vil holde et øye på hvem vi kan møte, men vi har selvtillit nå som vi er i neste runde. Fokuset vårt i kveld var å gå videre, men det er en fin bonus å toppe gruppa.