- Vi viste fighteregenskaper

Andy Carroll mener Liverpool vant 3-2 på Ewood Park i går kveld takket være spillernes ståpåvilje og fighteregenskaper.

De røde spilte som kjent store deler av kampen med bare 10 mann på banen etter Alexander Donis tidlige utvisning. Carroll markerte sin 50.kamp for Liverpool med å score vinnermålet på overtid.

- Denne kampen viste vinnerviljen vi har. Vi kom hit etter noen tap og en uavgjortkamp, og seieren vil løfte alle spillerne. Nå reiser vi til Wembley for å forsøke å nå FA-cupfinalen, uttaler Carroll til Liverpoolfc.tv.

- Jeg tror vi alle har troen på oss selv. Vi har bare vært litt uheldige i noen kamper. Jeg tror lykken vil snu i vår favør nå, og forhåpentligvis skjer det raskt. Jeg synes vi leverte en god prestasjon i Blackburn, og fortjente seieren, legger han til.

- Fotball er et merkelig spill. Det bølget frem og tilbake, og vi fikk en mann utvist tidlig. Men til slutt fikk vi seieren vi var på jakt etter. Vi beholdt alle troen på at vi skulle få et vinnermål mot slutten, og Kenny ba oss fortsette å angripe gjennom hele kampen. Og til slutt kom vinnermålet på overtid.

Maxi Rodriguez sendte Liverpool i en tidlig 2-0 ledelse, før Doni ble utvist. Carroll avslører at planen var å gå hardt ut fra start av.

- Det var hele tiden planen å angripe fra første fløytesignal av. Vi kom for å ta poeng. Vi har hatt en dårlig periode, men vi gikk ut offensivt som planlagt, fikk to tidlige mål og slo pasninger. Dessverre ble Doni utvist, og vi måtte legge oss bakpå med 10 mann på banen. Men vi sto på, og fikk vinnermålet til slutt.