- Vi viste karakterstyrke

Brendan Rodgers var meget fornøyd etter at hans unge lag kom fra underlege til å vinne 5-3 mot Young Boys og startet gruppespillet i Europa League med tre poeng. Ros til Wisdom og Suso.

- Jeg må gi spillerne kreditt, jeg synes de var helt glimrende, konkluderte en fornøyd Brendan Rodgers etter at Liverpool vant i Bern. – Vi hadde et veldig, veldig ungt lag.

- Jeg tror alle så at Tottenham kom hit for et par år siden i Champions League og hadde en vanskelig kamp, men jeg synes guttene håndterte det briljant. Det var en virkelig tøff kamp for oss. Det største vi viste i kveld, ved siden av kvalitet, var vår karakterstyrke.

- Vi har mange unge spillere i vår tropp, men det å komme fra underlege på bortebane i Europa gjør meg virkelig stolt. Til slutt vant vi med klar margin og det var en fantastisk kamp å være involvert i.

- Jeg synes alle de unge spillerne som kom inn var helt glimrende. Slik som Andre (Wisdom) i hans første kamp. Du kan se at han er hurtig, han er sterk og han er god i motstanderens felt, og han scoret et utmerket mål.

- Jeg synes unge Suso også var fremragende, et virkelig talent og en type spiller som jeg liker. Han er spennende og når han bringer scoringer til sitt spill vil han bli en ypperlig spiller, fortsetter manageren til Liverpools hjemmeside.

- Jeg synes Jamie Carragher ledet fra de bakre rekker med sin erfaring, men hele laget var utmerket og den taktiske disiplinen var veldig bra.

- Vi er skuffet over baklengsmålene, som var billige scoringer å slippe inn sett fra vår synsvinkel. Det å score fem i en slik kamp er imidlertid virkelig spesielt.

- Jeg ser ikke på det som modig, forklarte Rodgers på det faktum at han byttet ut hele laget fra siste kamp og ga flere unggutter sjansen. – Jeg stoler på mine spillere. De lærer fortsatt hvordan jeg ønsker å spille, vi har fortsatt en lang vei igjen. Den viktigste egenskapen vi har er at vi kjemper. Fra de rutinerte til de unge spillerne, vi er veldig mye som en enhet, og spesielt de yngre grep muligheten i dag.

- Det var et perfekt resultat, en god prestasjon, samtidig som vi også vil se tilbake og lære, noe som er viktig. Det er herlig å få tre poeng i den første kampen.