- Viktig å erstatte Comolli

Kenny Dalglish uttaler at Liverpool fortsetter planleggingen av sommervinduet også uten Damien Comolli. En ny fotballdirektør vil kanskje få en litt annen rolle.

Liverpools eiere fortsetter å vurdere neste steg etter at Damien Comolli ble avskjediget for 16 dager siden. Hovedeier John W Henry og formann Tom Werner har vært i samtaler med Kenny Dalglish, og manageren vil bli involvert i ansettelsen av neste fotballdirektør.

Kenny Dalglish avviser at planleggingen av sommeren transfervindu påvirkes av at klubben er uten fotballdirektør.
- Vi er ikke inaktive, sier Kenny Dalglish til Daily Mail om arbeidet med sommerens transferplaner.

- Eierne har ikke avgjort hvordan de skal erstatte Damien, men det betyr ikke at arbeidet har stoppet opp. Alt det vi må gjøre, vil vi fortsette å gjøre så best vi kan til avgjørelsen er tatt om hvordan de ønsker å erstatte Damien. Det er ikke sikkert at de vil erstatte ham med en person i nøyaktig samme rolle.

- Personen som kommer inn vil bare ta videre samtalene vi har hatt. Vi vet hvor vi skal. Rollen som fotballdirektør har blitt svertet i dette landet. Jeg tror folk bare har noe i mot jobbtittelen eller prinsippene. Rollen til Damien var til fantastisk hjelp for meg. Det tror jeg den vil være for alle managerne så lenge de vet hvilken strek de ikke skal krysse.