- Viktig å vinne hjemme

Lucas Leiva understreker viktigheten av å vinne hjemmekampene foran dagens match mot Fulham.

Gjestene fra London slo Liverpool i begge kampene i fjor, og nå håper Lucas på revansje. Brasilianeren håper å rette på en svak statistikk som forteller om kun fem seire på 18 ligakamper på hjemmebane i 2012.

- Det er viktig å sørge for at motstanderne frykter å komme til Anfield. At de vet det kommer til å bli en tøff ettermiddag for dem, sier midtbanespilleren til Liverpoolfc.com.

- Slik var det for noen år siden, og vi må få til en seiersrekke på Anfield igjen for å sørge for at det blir vanskeligere for de andre lagene.

- Vi har slitt en del på hjemmebane, men nå ønsker vi å ta tre poeng i dag og begynne på en god resultatrekke igjen.

En som kan stikke kjepper i hjulene for Liverpool i ettermiddag er imidlertid Fulham-spissen Dimitar Berbatov.

- Vi vet at Berbatov er en toppspiller. Han har mange kvaliteter, og er veldig farlig, så vi må være oppmerksomme på ham. Han liker å slippe seg dypt ned i banen, så av og til vil han være mitt ansvar, og jeg vil forsøke å stoppe ham fra å skaffe seg rom og hindre ham i å skape sjanser for sine lagkamerater. Vi har sett videoer med Fulham, og vil forsøke å stoppe Berbatov fordi han er en veldig viktig spiller for dem.

- Fulham er et vanskelig lag å spille mot, så vi må sørge for at vi angriper dette riktig. Vi må starte kampen bra. Klarer vi det, har vi en god mulighet til å vinne.

Dagens kamp byr også på gjensyn med John Arne Riise for Anfield-publikummet.

- Jeg fikk ikke sjansen til å spille mot ham i fjor. Vi spilte sammen i flere år i Liverpool. Fansen har gode minner om ham, så jeg er sikker på at han vil få en god mottakelse. Han hadde en flott Liverpool-karriere. Han vant Champions League med klubben, og jeg tror våre fans vil gi ham den mottakelsen han fortjener, avslutter Lucas.