- Vil behøve et par transfervinduer

Brendan Rodgers erkjenner at hans tropp er liten og sårbar, og at man er for avhengig av lagets nøkkelspillere. Manageren vil behøve tid for å bygge opp spillerstallen.

- Vi har en veldig liten tropp, en veldig tynn tropp, hevder Rodgers overfor BBC.

- Dette var en leksjon for meg i forhold til hvor vi er, fortsetter Liverpools manager etter et nytt tap på Anfield, denne gang 1-3 mot Swansea og dermed exit i Capital One Cup. Til kampen mot svanene hadde Brendan Rodgers gitt mer rutinerte spillere i troppen sjansen heller enn ungguttene, men spesielt Joe Cole og også Jordan Henderson i en uvant backrolle og Stewart Downing benyttet ikke muligheten. Sebastian Coates i midtforsvaret var en annen som ikke stod fram.

- Jeg har gitt spillere muligheten til å komme inn og det er alt du kan gjøre som trener eller manager. Siden blir det ganske lett for meg, men problemet er at da blir stallen enda tynnere, fortsetter Rodgers med hva en vil tro er tanker om spillere han nå vet ikke er gode nok for Liverpool.

- Jeg kan ikke fortsette å la Steven Gerrard spille hele tiden og Luis Suarez er vår eneste spiss. De er katalysatorene for laget, og når du behøver dem må du sette dem innpå.

- Jamie Carragher holdt det gående mens Joe Allen, med all mulig respekt, i praksis var vår eneste midtbanespiller i første omgang. Jeg er imidlertid nødt til å finne en kamp av og til hvor jeg kan hvile noen av de viktigste spillerne.

- Det er hvor klubben er for øyeblikket. Det er realiteten. Det er ikke flaut, men jeg skulle gjerne hatt anledning til å la noen av spillerne få hvilt helt.

- Det er sårende og skuffende, men du må bare erkjenne at du tapte mot et bedre lag. Dette vil ta noe tid. Jeg var selv involvert i et par år med hvordan Swansea spiller på, det dreier seg om kreativitet, friskhet, smartness, intensitet og å kunne tenke hurtig.  Vi hadde ikke noe tempo i førsteomgangen.

- I løpet av de par neste transfervinduene vil vi få muligheten til å bygge den spillertroppen vi ønsker. Inntil da vil de spillerne vi har gi meg alt.