- Vil bruke troppen

Liverpool kommer til å gjøre en rekke forandringer på laget til kampen mot Swansea i morgen, men Brendan Rodgers understreker at man ikke vil gi fra seg trofeet uten sverdslag.

De røde fra Anfield er regjerende mester i Ligacupen, eller turneringen som nå kalles Capital One Cup. Etter å ha stilt et nært toppet lag mot Anzhi i Europa League, før prestisjemøtet med Everton på søndag, bekrefter Brendan Rodgers at han nå vil bruke troppen i forhold til det laget som møter Swansea i turneringen med lavest prioritering. Manageren understreker samtidig at man ikke har lyst til å gi fra seg pokalen, som ble vunnet forrige sesong etter seier mot Cardiff i finalen.

- Vi ønsker å skape en kultur her, hvor alle spiller på samme lag, sier Rodgers før møtet med Swansea i 4.runde av Capital One Cup. – Jeg har sagt det helt fra første dag jeg kom hit at vi vil være avhengig av hele spillertroppen. Hvis vi skal kunne kjempe i så mange turneringer som mulig, da behøver vi alle.

- Dette vil bli en vanskelig kamp for oss, da Swansea har en gruppe spillere som er ærlige og arbeider utrettelig. For oss vil det være slik det har vært tidligere, vi vil gjøre forandringer på laget.

- Fysisk er det store veksler på spillerne, når vi nå kjemper i tre turneringer.  Det blir derfor en mulighet til å bringe inn spillere fra troppen som arbeider utrettelig hver dag, men som er friske, kampklare og klare for utfordringen.

- Alle ønsker å spille i Premier League, men en spiller som Jordan har ikke fått spille så mye som han kanskje skulle ønske, svarer Rodgers på spørsmål om Jordan Henderson, som ventes å komme inn mot Swansea. – Han er et vidunderlig talent, og han er en stor fremtid her. Hans vilje og appetitt etter å lære og bli bedre har vært fantastisk.

- Vi kjemper på flere fronter, og en kan si at vi er sakte men sikkert er på vei framover. Dette er en turnering klubben vant forrige sesong, for oss er det en mulighet. Vi har ikke tenkt å gi fra oss trofeet uten kamp.

- Spillergruppen står tett sammen og lagmoralen er veldig sterk, og dette gir oss en sjanse til å sørge for at disse spillerne kan holde på motivasjonen ved å spille viktige kamper for oss.

- En kan si det er en situasjon hvor du har to hatter på deg, svarer Brendan Rodgers på det faktum at han i morgen vil møte klubben han forlot sist sommer. – Først og fremst ønsker vi å gå videre til kvartfinalen, på Anfield. Ingen ting vil komme i veien for det.

- Det vil også bli godt å se folk som jeg har hatt fantastiske opplevelser sammen med i Swansea, og den støtten jeg fikk der var noe jeg ikke var forberedt på i forhold til byen og folk sør i Wales. Jeg vil hele tiden ønske at de gjør det bra.