- Villa er ligaens beste lag

Reservelagstrener Rodolfo Borrell håper at hans unge lag viser nok kvalitet til å slå Aston Villa sine reserver i kveld. Kampen vises på LFC TV kl. 20.00.

Med fire kamper igjen i Premier Reserve League vet Borrell at hans lag får en vanskelig kamp mot Aston Villa, et lag som trenes av tidligere røde Kevin MacDonald.

Villa har ikke tapt på hjemmebane denne sesongen. De har gått seirende ut ni ganger og kun spilt én uavgjort, og er klare favoritter til å ta Southern League-tittelen foran Arsenal. Manchester United leder Northern League, men Liverpool kan med seier hoppe opp på andreplass. 

- Villa er det beste laget fra begge grupper fordi de har mest poeng (40) så langt og har ikke tapt hjemme, så vi er nødt til å prestere så godt vi kan for å få et godt resultat, fortalte Borrell til Liverpoolfc.tv. 

- De har et sterkt lag med en fin blanding av unge spillere og spillere med erfaring. 

- Det er bra for spillerne at kampen spilles på Villa Park. Vi skal gi vårt beste og håpe på en god nok forestilling til vinne.

- Mitt mål for resten av sesongen er at spillerne fortsetter å jobbe hard, opptrer på et høyt nivå og gir sitt beste.

- Vi har noen vanskelig kamper igjen, men vi bare gå inn med riktig innstilling og vise at sesongen har vært positiv fra begynnelse til slutt.

- Spillerne har gjort det bra og vi er fornøyd med deres utvikling.

Laget gjør seg klar til kampen med mye selvtillit etter forrige helgs sterke 2-0-seier over Marseille i NextGen Series – et resultat som sørget for at Liverpool havnet på tredjeplass i turneringen. 

- Vi trengte å gi et svar etter det stygge resultatet (0-6) mot Ajax og vi ønsket å avslutte med stil i NextGen Series, og vi klarte det mot Marseille.

- Å klare å bli nummer tre av seksten strålende lag var veldig sterkt, spesielt fordi mange av klubbene var på et meget høyt nivå.

- Spillerne gjorde en god jobb, og å avslutte som nummer tre er langt i fra enkelt. 

- Neste sesong vil det sannsynligvis bli flere gode lag på høyere nivå i turneringen, og det vil forhåpentligvis bli en flott mulighet for oss å spille mot slike lag.

Kilde: Liverpoolfc.tv