- Wisdom kan bli en moderne sideback

Brendan Rodgers mener at Andre Wisdom har alle kvaliteter som kreves for å bli en ideell moderne sideback.

Brendan Rodgers er ute i Liverpool Echo og skryter av 19 år gamle Wisdom og hans 18 år gamle lagkamerat Suso, som begge startet helgens kamp mot Norwich sammen med blant andre 17 år gamle Raheem Sterling.

Det viser seg at det faktisk er over fire år siden sist en Premier League-klubb startet en ligakamp med tre tenåringer på banen.

- Wisdom og Suso var strålende mot Norwich. Da jeg kom til klubben spilte Andre Wisdom midtstopper, men han har fysikken og teknikken til å spille sideback, uttaler Rodgers.

- En moderne sideback ser mye til ballen, og må ha styrke, fart og kraft. Andre har dette.

- Suso er en tekniker, og jeg liker teknisk gode spillere som er taktisk bevisste og kan styre kamper.

- Jeg var fornøyd med det meste mot Norwich. De unge spillerne er bare så gode som de erfarne spillerne rundt dem, og de erfarne spillerne var strålende.

Echo forventer at Rodgers igjen benytter et ungt lag i torsdagens Europa League-kamp mot Udinese, etter å ha eksperimentert og lykkes med unge lag mot Young Boys og i ligacupen mot West Bromwich. Lokalavisen tror spillere som Jack Robinson, Samed Yesil og Adam Morgan kan få spilletid mot italienerne.

Rodgers var tilstede på akademiet i Kirkby i går, hvor han overvar reservelagets kamp mot Fulham. En kamp hvor Joe Cole gjorde comeback etter sin hamstringskade.

Echo tror også at spillere som Jordan Henderson, Oussama Assaidi, Stewart Downing og Daniel Pacheco vil spille mot Udinese.