14 førstelagsspillere i landskamper

Totalt 21 Liverpool-spillere, derav 14 i førstelagsstallen, er innkalt til diverse landskamper i dag og i morgen. Bellamy kaptein for Wales. Agger ute for Danmark.

Det står det en rekke A- og U21-landskamper på programmet i morgen. Hele 14 førstelagsspillere er tatt ut på sine respektive landslag. Størst oppmerksomhet vil være rettet mot privatlandskampen mellom England og Nederland på Wembley. Der er Steven Gerrard, Stewart Downing, Glen Johnson og Dirk Kuyt i troppene. Daniel Agger var opprinnelig tatt ut til møtet mellom Danmark og Russland , men midtstopperen har meldt forfall grunnet ribbeinsskaden han pådro seg mot Cardiff på søndag.
- Daniel Agger kommer ikke. Han har meldt forfall, og det er ingen overraskelse, sa Danmarks landslagssjef Morten Olsen til sporten.dk mandag.

Craig Bellamy overtar kapteinbindet fra skadde Aron Ramsey når Wales spiller mot Costa Rica i Gary Speeds minnekamp. Det vil bli en ekstra følelsesladet kamp for Bellamy som var nær venn av avdøde landslagssjef Speed.
- Av opplagte grunner skal Craig lede laget i morgen kveld. Han kjente Gary bedre enn noen. Han er en nær venn av Speeds familie, og det virker bare riktig at han skal lede Wales den kvelden, sier landslagstrener Osian Roberts ifølge Press Association.

I Bucuresti er Luis Suarez og Sebastian Coates i troppen til Uruguay til møtet med Romania. På England U21 har Liverpool tre representanter med til EM-kvalifiseringskampen mot Belgia. Jordan Henderson, Martin Kelly og Jonjo Shelvey er innkalt.

I tillegg til de spillerne som til daglig er i førstelagstroppen på Melwood skal også den utlånte duoen Danny Wilson og Peter Gulacsi og flere reservelagsspillere i aksjon. Den 18-årige keeperen Danny Ward, som ble hentet fra Wrexham i januar, var opprinnelig på venteliste for Wales til U21-oppgjøret mot Andorra, men har blitt hentet inn på grunn av skade på Chelseas Rhys Taylor.

Sjekk her for tv-overføringer.


«Røde» landskamper tirsdag 28. februar og onsdag 29. februar

Tirsdag 28. februar

20.00, Ayr, SKOTTLAND U17 v Serbia U17
Crump

20.30, Leyton Orient FC, ENGLAND U19 v Tsjekkia U19
Wisdom, Coady

Onsdag 29. februar

15.00, Paola , Malta U21 v UNGARN U21
Gulacsi [utlånt til Hull]

16.30, Meaux, Frankrike U19 v SPANIA U19
Suso

17.00, Wrexham, WALES U21 v Andorra U21
Ward
(EM-kval)

18.30, Paisley, SKOTTLAND U21 v Nederland U21
Wilson [utlånt til Blackpool]
(EM-kval)

19.00, Middlesbrough, ENGLAND U21 v Belgia U21
Henderson, Kelly, Shelvey
(EM-kval)

19.30, Bucuresti, Romania v URUGUAY
Suarez, Coates

19.30, Bursa, Tyrkia v SLOVAKIA
Skrtel

20.30, Bern, Sveits v ARGENTINA
Rodriguez

20.45, Cardiff, WALES v Costa Rica
Bellamy

20.45, Koper, Slovenia v SKOTTLAND
Adam

21.00, Wembley, ENGLAND v NEDERLAND
Gerrard, Downing, Johnson, Kuyt

21.30, Malaga, SPANIA v Venezuela
Reina



Privatlandskamper hvis ikke annet er angitt.