3.kvalikrunde ikke på norsk tv

Liverpools kamper mot FC Gomel i 3.kvalifiseringsrunde i Europa League vises ikke på Canal9/Canal+, Viasat eller TV2. Engelske Premier Sports og irske Setanta Sports overfører bortekampen.

C More Entertainment skal sende Europa League på Canal+ og Canal 9 fra og med gruppespillet. I tillegg sendes Rosenborgs hjemmekamper i kvalifiseringen på Canal9. Liverpools kamper mot FC Gomel i 3.kvalifiserignsrunde vises derimot ikke.

- Nei, dessverre. Vi har ikke rettighetene, sier Nina Engh i C More Entertainment til Liverpool.no.

Viasat og TV2 kommer heller ikke til å sende kampene mot Gomel.

- I og med at vi ikke har rettighetene til Europa League, er dette ikke aktuelt for oss. Vi fokuserer først og fremst på Champions League, som er vår største fotballrettighet, skriver Glenn Ø. Støldal, presse- og informasjonsansvarlig i Viasat, i en e-post til Liverpool.no.

- Nei, vi har ingen planer nå om å kjøpe disse kampene, svarte Remi Andre Taule i TV2 til Liverpool.no i forrige uke.

To utenlandske tv-kanaler har satt opp FC Gomel-Liverpool på sitt sendeskjema. I England viser Premier Sports, en betalingskanal som kun er tilgjengelig på Skys plattform, oppgjøret direkte torsdag 2. august fra klokken 19.55. Også Setanta Sports 1 i Irland skal sende. LFC TV har ikke rettighetene til å sende bortekampen.