Adam klar for Stoke

Liverpool FC bekrefter at Charlie Adam nå er Stoke-spiller. Midtbanespilleren glad for å ha fått muligheten til å spille for Midlands-klubben.

Charlie Adam forlater Liverpool etter kun litt over ett år i klubben. Midtbanespilleren fikk 37 kamper og scoret to mål for de røde. Nå fortsetter han karrieren i Stoke etter at klubbene tidligere i dag hadde bekreftet at de var enige om en overgangssum for 26-åringen.

- Det var ingen hemmelighet at vi var ute etter en som kunne bidra med flere scoringer, og Charlie er en fantastisk signering på den måten, sier Tony Pulis til Stokes offisielle nettsted.

- Ikke bare vil hans kreativitet og øye for avleveringer bli en flott tilvekst for oss, men han scoret tolv mål i Premier League for Blackpool for to sesonger siden.

- Faktisk scoret han 28 ligamål for Blackpool på to sesonger. Det er en fantastisk uttelling for en midtbanespiller. Vi er ute etter flere mål fra alle lagdeler, hans ankomst gir oss mer konkurranse om plassene.

- Jeg er glad for å være her og fått muligheten til å jobbe med denne klubben, manageren og spillerne, sier Charlie Adam.

- Klubben er på vei frem, og det er flott å være en del av det. Jeg håper at jeg kan hjelpe dem til å mer suksess, noe de har oppnådd de seneste fire årene.

- Forhåpentligvis kan vi få en suksessfull tid fremover. Jeg kan gjøre denne klubben stolt. Jeg ser fem til muligheten å spille foran dens lidenskapelige supportere.

Liverpool.no ønsker Charlie Adam lykke til videre i karrieren.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken