Adam starter for Skottland

Charlie Adam starter morgendagens landskamp. Seier for Wisdom og Coady. Uavgjort for Crump.

Skottland har allerede offentliggjort sin startoppstilling til morgendagens privatlandskamp i Slovenia, og Liverpool Charlie Adam er blant de elleve utvalgte som starter kampen. Skottlands startellever ser slik ut: McGregor, Martin, Caldwell, Berra, Mulgrew, McArthur, Forrest, Morrison, Adam, Mackie, Mackail-Smith.

Både midtstopper Andre Wisdom og midtbanespiller Conor Coady spilte fra start da England U19 vant 2-1 over Tsjekkia U19 i en privatlandskamp på Leyton Orients Matchroom Stadium i kveld. Coady var sågar engelskmennenes kaptein, men ble byttet ut etter 57 minutter, på stillingen 1-0 til vertene. Engelskmennene økte til 2-0 bare åtte minutter senere, før Tsjekkia reduserte på et frispark forårsaket av Wisdom i det 73.minutt. Liverpool-stopperen gjorde ellers en god figur, og var på banen i samtlige minutter.

Ryan Crump voktet skottenes mål fra start da Skottland U17 og Serbia U17 spilte uavgjort 1-1 i en privatlandskamp på Somerset Park i Ayr i kveld. Liverpool-keeperen ble byttet ut i det 54.minutt. Begge scoringene kom i første omgang.