Adam sulten på mer suksess

Charlie Adam er sulten på mer suksess etter å ha vunnet sitt første trofé i Liverpool-karrieren. Skotten skjøt over på sitt ellevemeterforsøk, men syv straffespark senere kunne han juble med resten av lagkameratene.

- Jeg er henrykt. Viljestyrken var stor ved å komme tilbake etter å ha slippet inn et så sent mål. Å vinne på straffer - vi tar det. Jeg vet det har gått lang tid for å vinne et trofé, men vi er glade.

- Det er derfor vi kom hit – å vinne trofeer. Etter å ha vunnet det første for sesongen kan det forhåpentligvis gi oss en dytt frem mot sesongslutt. Jeg vil være glad om dette er det første av mange. Vi er fortsatt med i FA-cupen og vi er fortsatt utfordrere i ligaen, så det kommer til å bli en bra avslutning på sesongen.

- Spillerne som vi hadde på banen var gode nok til å vinne enhver kamp, og vi måtte bare ta oss god tid og være tålmodige, og vi gjorde det.

- Supportene støtter lag fullt ut hver uke. Disse cupfinalene er spesielle bare dersom du vinner dem. Vi har flere gode enn dårlige dager i denne klubben. Vi er glad for å ta hjem den første pokalen.