Agger har signert

Daniel Agger har i dag signert en ny kontrakt med Liverpool FC. Dansken er veldig glad for å bli i klubben.

Daniel Agger signerte i dag kontraktsforlengelsen med klubben, etter en sommer hvor han stadig ble satt i forbindelse med Barcelona og Manchester City,

- Det betyr alt for meg. Det er her jeg ønsker å være, og jeg er veldig glad for at klubben ønsker meg. Jeg er veldig lykkelig nå. Jeg ønsket aldri å gå noe annet sted, sa den danske landslagskapteinen til Liverpoolfc.com etter at avtalen var signert.

- Jeg føler jeg er en del av klubben, og jeg ønsker å være en del av klubben i fremtiden. Jeg liker retningen vi er på vei, med spillestilen, og forhåpentligvis vil vi også få resultatene snart.

- Støtten fra supporterne har vært utrolig. I kampen da de sang alle sangene om meg så slet jeg med å fokusere på kampen - for det var en så fin erfaring for meg, og jeg har aldri opplevd noe lignende. Det er derfor jeg er så lykkelig her. Det er det Liverpool Football Club er for meg.

- Jeg føler jeg hører hjemme her, og så lenge manageren og eierne ønsker meg vil jeg bli værende her.

Liverpool FC opplyser ikke om kontraktslengden, men det skal være en forlengelse av hans gamle avtale, som skulle gå ut i 2014. Han er nå bundet til klubben til 2016 ifølge The Times.

- Daniels bidrag siden han kom til klubben i 2006 har vært fantastisk, og lojaliteten hans til laget blir speilet i avtalen han signerte i dag. Daniel har alltid gjort det klart at han ønsker å bli i Liverpool, og vi er glade for at han har skrevet under for å bli i klubben, sier Ian Ayre.

- Vi hentet inn noen veldig spennende spillere i sommer, og noen av dem valgte Liverpool foran klubber som spiller i Champions League. Men samtidig er det like viktig å beholde de viktigste spillerne. Det at Daniel nå har fulgt Luis Suarez, Martin Skrtel og Jonjo Shelvey med å signere nye kontrakter viser at spillerne tror på det vi forsøker å oppnå her under Brendan Rodgers.