Agger klar til å snakke om ny kontrakt

Daniel Agger sier at dersom Liverpool ønsker å forhandle om forlengelse av hans avtale som nå løper fram til 2014, da er han klar til å gjøre det.

Daniel Agger og Danmark kunne ta en tidlig ferie etter å ha blitt slått ut av gruppespillet i Euro 2012, men Liverpools midtstopper kan likevel se tilbake på en meget god turnering for ham personlig.

Sporten.dk kåret ham til Danmarks beste spiller, for øvrig foran Nicklas Bendtner og keeper Stephan Andersen. Til det samme nettstedet sier Agger at han er imponert over hva den nye manageren i Liverpool, Brendan Rodgers, har fått til. Det har kommet signaler fra Liverpool om at det vil ha høy prioritet å få en forlengelse på kontrakten som Daniel har til 2014, og spilleren selv er åpen for å diskutere det.

- Det vil jeg være klar til å se på, det vil jeg, sier 27-åringen på spørsmål om mulig ny kontrakt på Anfield. – Det er ingen hemmelighet at jeg er glad i Liverpool. Jeg hadde ikke vært der i seks år dersom så ikke var tilfellet.

- Jeg gleder meg til møte den nye treneren. Jeg har sett hva han gjort i Swansea, og det har vært imponerende.

- Det kan man si at det er, og det vil være med i vurderingen, kommenterer Daniel Agger på en påstand om at Liverpool FC ikke er den klubben han kom til og at det nå kan bli snakk om en prosess for å bygge klubben opp igjen. – Nå får vi se hva som skjer, og så skal jeg tenke igjennom ting.

- Jeg har ikke hørt noe fra Liverpool, men hvis de kommer med et tilbud vil jeg utvilsomt sette meg ned og snakke med dem.  Det er heller ikke noe som haster, for jeg har kontrakt til 2014, men hvis de spør meg vil jeg lytte til hva de har å si.