Akter å gi City kamp om poengene

Martin Skrtel ser frem til utfordringen det blir å møte Manchester Citys angrepsrekke i dag, og slovaken bedyrer at han og hans lagkamerater akter å gi City kamp om poengene.

Selv i Sergio Agueros skadefravær har gjestene litt av en angrepsrekke, med spillere som Mario Balotelli, Carlos Tevez og Edin Dzeko som alternativer på topp.

- Navnene gjør meg ikke nervøs. Dette er store spillere, og du må respektere dem og deres kvaliteter. Men jeg har tro på oss selv. Vi vet vi besitter kvaliteter selv også. Personlig ser jeg alltid frem til å spille mot karer som de City har, uttaler Skrtel til Liverpoolfc.com.

- Det er alltid en utfordring, men jeg liker disse kampene. Du må vise at du er spesiell om du skal klare å stoppe dem, og det er hva jeg forsøker i alle kamper. Det er også hva jeg vil gjøre i dag.

- City er regjerende mestere og en av favorittene til ligatittelen denne sesongen, men vi fokuserer kun på oss selv. Vi har satt oss våre egne mål, og for å nå disse målene må vi vinne kamper i ligaen. Vi må starte med det nå.

- Dette blir en spesiell dag, og det er en flott mulighet til å vise at vi er et bedre lag enn det som spilte mot West Bromwich.

I fjor var det Skrtels samspill med Daniel Agger som sikret Liverpool en solid defensiv statistikk. Men i dag vil Liverpool mangle Agger på grunn av det røde kortet han pådro seg mot WBA.

- Jeg trives med å spille sammen med Daniel. Jeg synes vi forstår hverandre godt, og dersom vi fortsetter som vi stevner vil jeg være fornøyd. Men vi har flere midtstoppere i troppen. Vi har Jamie Carragher og Sebastian Coates også, så uansett hvem som spiller vet jeg at vi vil være sterke defensivt.