Allen lar seg ikke distrahere

Joe Allen møter sin forrige klubb Swansea i morgen. Midtbanespilleren returnerer til Liberty Stadium for første gang etter overgangen fra Liverpool i sommer.

Joe Allen vil ikke la seg påvirke at han er tilbake på sin gamle hjemmebane. Fokus skal være på å ta tre poeng med Liverpool.

- Jeg er spent. Straks jeg hadde signert her, var dette kampen jeg så etter på terminlisten, sier Joe Allen til Liverpoolfc.com før møtet med Swansea.

- Det kommer til å bli rart for meg - reise dit og sitte i bortelagets garderobe, på motsatt side av spillertunnelen. Men det er en kamp jeg ser frem til å være involvert i.

- I slike kamper kan du bli distrahert av anledningen. Det er kanskje slike rare følelser jeg kommer til å ha, men min jobb er å representere Liverpool med en best mulig opptreden, spille for laget mitt og forhåpentligvis reise hjem med tre poeng.

- Jeg hadde en flott tid der. Jeg var der i meget lang tid, så jeg er ikke annet enn glad i klubben og supporterne. Forhåpentligvis behandler de meg bra.

Liverpool er ubeseiret på syv kamper i Premier League. Forrige helg ble det 3-0 mot Wigan på Anfield.
- Selvtilliten og troen det gir foran neste kamp utgjør hele forskjellen. Etter et slik resultatet kan jeg ikke vente med å spille en ny Premier League-kamp og forsøke å oppnå det samme.

Swansea har erstattet Brendan Rodgers med Michael Laudrup.
- Jeg tror alle managere tilfører små forandringer til et lag. De har en fotballfilosofi som trolig ikke vil forandre seg uansett hvem som er manager i klubben, og det er flott.

- De har hatt noen gode resultater nylig. Så det vil bli en vanskelig kamp på Liberty. De har en god hjemmestatistikk. Vi må være på topp i kampen for å få med oss poeng.