Allen trives utmerket

Joe Allen synes han har hatt en fin tid i klubben så langt. Privilegert som får spille med spillere i verdensklasse. Prislappen på £15M bekymrer ham ikke. Ser frem til at laget skal klatre på tabellen.

- Å få sjansen til å gå til en klubb som Liverpool var en stor mulighet. Jeg har virkelig hatt det bra her så langt. Jeg ser frem til fremtiden i klubben, sier Joe Allen til Liverpool Echo.

 - Prislappen tilfører ekstra press, men det er noe du forventer som fotballspiller.

Joe Allen mener en 14.plass i Premier League ikke gir et riktig bilde av det Liverpool har prestert denne sesongen. Midtbanespilleren ser frem til at laget skal klatre på tabellen.
- Tabellen reflekterer ikke alle opptredenene og det som har skjedd i Liverpool denne sesongen. Med forandringer i en fotballklubb tar det en stund før ting setter seg.

- Liverpool har fullt av spillere i verdensklasse. Jeg er privilegert som får spille sammen med dem. Jeg ser frem til en suksessfull sesong.

- Dere kan se at spillestilen begynner å komme til sin rett. Kampen mot Norwich viste det, så jeg ser frem til at klubben skal klatre på tabellen.