Alternativet Andy Carroll

Andy Carroll gir inntrykk av at han ønsker å bli i Liverpool for å kjempe om en plass i startelleveren, men Brendan Rodgers antyder ham som del av en plan B.

Andy Carroll skal tidligere i sommer ha sagt nei til et tilbud fra West Ham, mens moderklubben Newcastle ikke skal ha kommet med et tilfredsstillende bud i forhold til hva Liverpools ønsker for tanksenteren.

Rekordkjøpet virker å være til salgs for den rette prisen, og uttalelser fra Brendan Rodgers i dag antydet at han ikke ser på spillertypen Andy Carroll som en naturlig del av den fotballen han ønsker å spille. Hvis Carroll fortsetter på Anfield gir manageren inntrykk av at det vil bli som en del av troppen og et alternativ.

- Han vet hvor han står, forklarte Rodgers på Melwood i dag om Andy Carroll. – Han er en viktig del av vår spillergruppe og det er slik jeg ser på det for øyeblikket.

- Hvis du er et lag som sender innlegg inn i feltet og gjør det fra alle vinkler, da er han en glimrende spiller å ha inne i straffefeltet. Det er naturlig at hans høyde og muskler gir ham den styrken, men hvis du spiller på en annerledes måte da vil det være langt mer vanskelig.

- De fleste managere har en måte å spille på og en plan A i forhold til det. Jeg vil alltid prøve å gjøre plan A bedre før jeg går til plan B. Hvis det å prøve å gjøre plan A bedre ikke fungerer, da går vi til plan B og så trolig plan C.

- Styrken til Andy er svakheten til noen andre, men det at vi har den fleksibiliteten i spillertroppen vil tjene oss bra.

- Det er ingen tvil om at han trives her, noe som er viktig, og det er klart at alle spillere ønsker å være ute på banen men det er ikke mange spillere her som en kan love spilletid.

- Alt han ønsker å gjøre er å arbeide hardt hver dag på trening og forhåpentligvis få en mulighet til å vise sin form.  Hvis det ikke skjer vil han være som alle andre spillere, siden de ønsker å spille kamper. Han konsentrerer seg om å være her og så får vi se hva som skjer.