Amoo nettet

David Amoo nettet for Bury, men Toni Brito Silva i Northampton var den eneste av Liverpools utlånte spillere som kunne juble over seier i kveld.

Danny Wilson satt på benken hele kampen da Blackpool tapte hele 4-1 for tetlaget i The Championship, West Ham, hjemme på Bloomfield Road. Gjestene fikk sågar keeper Robert Green utvist ti minutter ut i annen omgang, på stillingen 2-1, men hadde likevel ingen problemer med å få med seg alle tre poengene hjem til London.

Stephen Darby spilte hele kampen da Rochdale klarte 1-1 borte mot topplaget i League One, Charlton.

David Amoo spilte også 90 minutter i kveld, og ga Bury ledelsen etter ti minutters spill borte mot MK Dons. Vertene kom imidlertid sterkt tilbake og vant 2-1, etter at gjestene fikk en mann utvist like før pause. Amoos scoring var et lavt høyrebeinsskudd fra en posisjon midt inne i straffefeltet.

Toni Brito Silva fikk tillit fra start da Northampton slo Macclesfield 3-2 i League Two. Silva ble byttet ut i det 78.minutt, på stillingen 3-1 til vertene.