Ankelskade for Flanagan

Liverpool Echo melder at Jon Flanagan har pådratt seg en leddbåndskade i den ene ankelen, og er satt ut av spill i tre uker.

Det begynner å tynnes ut i Liverpools forsvarsrekke. Jon Flanagan er den fjerde forsvarsspilleren som må kaste inn håndkledet grunnet skade bare i løpet av noen dager. Martin Kelly og Daniel Agger ble som kjent skadet mot Manchester United, mens Jose Enrique fortsatt sliter med sine kneproblemer.

19 år gamle Flanagan gikk glipp av kampen mot Young Boys i forrige uke på grunn av en smell han pådro seg på trening, og vil ifølge Echo være ute av spill til midten av oktober.

Sesongen så langt har vært svært frustrerende for unge Flanagan, som fortsatt har tilgode å få spilletid for førstelaget under Brendan Rodgers. Scouseren ble meniskoperert i sommer. Han var tilbake i kampform og satt på benken mot Hearts i august, men må nå altså belage seg på et nytt skadeopphold.

Ettersom Glen Johnson blir hvilt, og Martin Kelly og Flanagan er skadet, betyr dette at Andre Wisdom vil bekle høyrebacken for Liverpool når de gjester West Bromwich i kveld.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.