Arteta takker LFC

Arsenals midtbanespiller Mikel Arteta takker Liverpool FC for all hjelp og støtte etter hodeskaden han pådro seg i et sammenstøt med Jordan Henderson på Anfield lørdag ettermiddag.

Arteta måtte behandles på sykehus etter at han kolliderte med Henderson og pådro seg hjernerystelse. Den tidligere Everton-spilleren skriver følgende i et brev til Liverpool FC, klubbens spillere og supportere:

Jeg ønsker å benytte anledningen til å takke alle for deres hjelp og vennlighet på lørdag. Etter uhellet på banen gjorde Arsenals medisinske stab en flott jobb, sammen med alle i Liverpool FC. Fra Anfield ble jeg fraktet rett til Aintree universitetssykehus, hvor de sjekket meg for sikkerhets skyld. Alt var bra, og jeg ble utskrevet fra sykehuset og kunne slutte meg til resten av Arsenal-troppen på toget hjem til London.

Jeg har i ettertid sett på TV-bildene da jeg ble båret av banen, og jeg ønsker bare å vise min takknemlighet overfor Liverpools supportere på Anfield. Det var rørende å motta en slik respons fra supporterne til en stor klubb, når jeg ble båret skadet av banen. Takk skal dere ha.

Jeg ønsker også å takke Pepe Reina, og Liverpool-spillerne som har sendt meg støttemeldinger, for deres vennskap. Det er veldig rørende, og viser klasse av en stor fotballklubb.

Til slutt et veldig viktig budskap til alle de fantastiske Arsenal-supporterne, ikke bare de som var tilstede på Anfield på lørdag og som var strålende, men også alle de som har sendt meg gode ønsker etter lørdagens hendelse. Det setter jeg stor pris på. Jeg har ikke ord for hva dette betyr for meg.

Det må ha sett veldig alvorlig ut for alle da jeg ble båret av banen, så jeg er glad jeg kan si at jeg er i fin form nå, og jeg håper å være tilbake på banen veldig snart.

Takk skal dere ha alle sammen.

Mikel Arteta