Assaidi jobber med formen

Oussama Assaidi jobber hardt for å tilrive seg en fast plass i Liverpools startellever. Han synes det går fremover. Lærer mye av treningene til Rodgers.

- Hver dag lærer jeg om hvordan jeg skal bli bedre. Jeg ønsker å bli bedre. Jeg går i treningsstudio for å bli sterkere, uttaler Assaidi til Liverpoolfc.com.

- Jeg har egenskaper til å utfordre forsvarere, slå innlegg, skjære innover og skyte. Jeg liker å få ting til skje og legge et godt innlegg. Det er slik jeg spiller – jeg utfordrer forsvarerne. Jeg håper fansen vil få se mer av meg.

- Treningene til manageren er meget gode. Han jobber mye med ball og posisjoneringen. Jeg liker hvordan han tenker fotball. Han ønsker å spille fotball med en 4-3-3-formasjon og bruke vinger, og det er bra for meg.

- Manageren gir meg råd. Han forteller meg at når ballen er på høyre, så må jeg trekke innover, mens jeg må følge etter backen når han går fremover.

- Han gir oss gode treningsøkter, og jeg lærer mye av treningene. Jeg synes han er en god trener for liverpool.

Assaidi kom til Liverpool fra Heerenveen i august.
- Jeg finner meg til rette. Det er meget vanskelig å være i et nytt land uten familien. Da jeg kom, tok alle seg av meg. Jeg snakker mye med Nuri Sahin og Luis Suarez, men jeg snakker også med alle spillerne. Steve Gerrard har også hjulpet meg med å finne meg til rette, og det er fint å være her. Jeg synes det går bra.

- Det er fint å spille med spillere som Gerrard og Suarez. Man kan se på treningsfeltet at de besitter kvalitet, men alle spillerne her har kvalitet. Hvis du ikke har kvalitet, så spiller du ikke for Liverpool.

Oussama Asasi har figurert i to Premier League-kamper for Liverpool, mot Stoke og Norwich.
- I nederlandsk liga spiller de for mye fotball til tider. Her er det mer fysisk og mer fra boks til boks. Det går raskere. Men i Liverpool spiller vi mer slik vi spilte i Nederland: 4-3-3-formasjon og med mål om å spille fotball. Det er slik jeg liker å spille.

- Vi spilte bra mot Everton og Newcastle. Hvis vi fortsetter slik, vil poengene komme. Fansen liker å se på oss fordi vi forsøker å spille fotball. Jeg tror med sikkerhet at poengene vil komme med tiden.

Assaidi har to opptredener på Anfield etter debuten mot Young Boys i Bern.
- Anfield er utrolig. Det er ikke normalt. Stemningen og fansen er flott. Jeg trives virkelig når jeg spiller på Anfield.
 
- Det var et spesielt øyeblikk å spille min første kamp for Liverpool mot Young Boys. Men på den tiden var jeg ikke helt i god fysisk tilstand fordi jeg gikk glipp av pre-season.  Nå blir jeg i bedre og bedre form og blir sterkere.