Assaidi med styrket selvtillit

Oussama Assaidi tror han har fått bedre selvtillit av at han imponerte og var banens beste mot Anzhi for 14 dager siden. Håper på fornyet tillit mot russerne i kveld.

Oussama Assaidi håper at opptredenen mot Anzhi på Anfield har overbevist Brendan Rodgers til å gi ham startplass i den fjerde Europa League-kampen på rad.
- Det var hyggelig å bli kåret til banens beste, og jeg tror det kan gi meg selvtillit, sier Oussama Assaidi til Liverpoolfc.com.

- Jeg håper treneren vil gi meg flere minutter og muligheter. Jeg vil vente på min mulighet. Når jeg får den, vil jeg gi alt, og forhåpentligvis kan jeg gjøre det bra.

- Europa League er et viktig trofé for spillerne, og vi skal gå for det. Vi skal reise til Moskva med en god mentalitet og forsøke å vinne kampen.

Assaidi forventer en vanskelig kamp mot Anzhi
- De er et godt lag. Jeg kjenner to av spillerne på Anzhi. De spiller sammen med meg på Marokkos landslag – Moubarak Boussoufa og Mehdi Carcela-Gonzalez. Begge er gode spillere.

- Anzhi er et stort lag i Russland i år. De har kvalitetsspillere som Eto’o. Jeg håper vi kan spille som vi gjorde mot dem hjemme. Hvis vi klarer det, kan vi få et godt resultat.