Assaidi sikter mot startplass i ligaen

Oussama Assaidi har spilt tre kamper fra start for Liverpool, men har ennå til gode å være i startoppstillingen i Premier League. Han føler at formen blir bedre for hver kamp.

Oussama Assaidi ble hentet fra Heerenveen i sommer. 24-åringen fulgte opp den gode debutkampen mot Young Boys i Europa League med en fin opptreden i ligacuptriumfen mot West Bromwich. Han ble byttet inn i 2.omgang av Premier League-kampen mot Norwich, før han for første gang startet på Anfield i tapet mot Udinese. Marokkaneren fikk også et innhopp mot Stoke.

 - Jeg spilte ikke kamp på lang tid, men føler at jeg blir i bedre form og sterkere for hver kamp, sier Assaidi til Liverpool Echo.

- Debuten min mot Young Boys gikk bra, og så mot West Bromwich var det flott å stå for pasningen til Nuri Sahins vinnermål.

- Jeg er meget glad for at manageren har gitt meg noen minutter. Det har blitt en god start for meg her.

- Jeg må fortsette å imponere ham og sørge for at jeg viser mine kvaliteter hver gang treneren tar meg. Jeg skal gi alt for klubben.

- Alle har gjort at jeg føler meg velkommen. Jeg ønsker å lykkes. De andre turneringene er meget viktige, men alle spillerne ønsker å spille Premier League-kamper.

- Supporterne er strålende. Stemningen på stadion er meget spesiell.

Assaidi er foran Stewart Downing i kamp om en startplass, men kjemper også mot Suso, Raheem Sterling og Fabio Borini om en kantrolle i angrep.
- Vi har mye kvalitet her. Det har kommet til syne ved at vi uten førstelleveren har beseiret lag som Young Boys og West Bromwich.

- Jeg må fortsette å jobbe hardt. Når jeg får noen minutter, skal jeg forsøke å gjøre mitt beste.

- Måten treneren ønsker at vi skal spille på her er måten jeg også liker å spille på. I Nederland spilte vi også 4-3-3, og jeg liker å jobbe med ham.