Aurelio eneste sikre spilleravgang

Dalglish bekrefter at Aurelio forlater Liverpool FC til sommeren. Manageren vil ikke gå aktivt inn for å selge andre spillere, men forsikrer om at det blir aktivitet på overgangsmarkedet.

Fabio Aurelio kommer ikke til å få forlenget sin kontrakt når den utløper i sommer. Kenny Dalglish bekrefter at brasilianeren kommer til å forlate klubben.  Manageren ønsker derimot ikke å kvitte seg med andre spillere, men heller finjustere stallen ved å hente inn ytterligere forsterkninger.
- Alt vi ønsker er å få tilført noe til den starten vi har hatt her, sier Kenny Dalglish, som hentet ni spillere i løpet av sitt første år tilbake i managerstolen på Anfield, til Liverpool Echo.

- Med åpent transfervinduet vil det bli litt forretninger, men det er det samme i hver klubb. Vi sitter og snakker med eierne gjennom hele sesongen. Vi diskuterer alle muligheter med ulike parter. Vi har vært gjennom hvert alternativ.

- De fleste planene for neste sesong er på plass. Vi trenger bare å få arbeidet gjort og komme videre med det.

- Vi er ikke ute etter å få spillere ut. Fabio Aurelio er den eneste som vil forsvinne fordi hans kontrakt utløper.

- I overgangsmarkedet kommer det alltid overraskelser, men jeg kan ikke hjelpe dere med hva de overraskelsene kommer til å bli fordi jeg er ikke synsk. Men jeg kan si at vi ikke aktivt går inn for å sende noen avgårde.

Dalglish forventer at hans unge mannskap vil dra nytte av erfaringen de har fått denne sesongen. Han var imponert over Jordan Henderson, Jonjo Shelvey og Andy Carroll i 4-1-seieren mot Chelsea.
- De unge spillerne var fremragende her om dagen – Jordan, Jonjo og Andy. Det er tilfredsstillende for oss at de viste at de er i stand til å spille meget bra. Den selvtilliten og troen kommer ved å få resultater.

- Jeg vet ikke hva som kommer til å skje neste sesong. Du kan ikke ta med deg poeng fra denne sesongen og inn i neste. Alle vil få en frisk start, og det er lenge til august. Det resultatet de fikk på tirsdag vil komme vel med.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken