Aurelios Liverpool-karriere går mot slutten

Ifølge Liverpool Echo ligger det an til at Fabio Aurelio forlater Liverpool FC og returnerer til Sør-Amerika når hans kontrakt utløper til sommeren.

Fabio Aurelios kontrakt med Liverpool utløper til sommeren, og ifølge Liverpool Echo har det ikke vært samtaler mellom spiller og klubb om en ny avtale. Det forventes at 32-åringen, som har slitt mye med skader i løpet av sitt opphold i Liverpool, kommer til returnere til Sør-Amerika for å avslutte sin spillerkarriere der.

Aurelio har bare spilt to førstelagskamper så langt denne sesongen. Han startet i FA-cupmøtet mot Oldham og ble nylig byttet inn i ligaseieren mot Wolverhampton.

Den populære brasilianeren har etter hvert havnet bak i køen om en plass på venstrebacken. Jose Enrique har etablert seg som Kenny Dalglish sitt førstevalg etter at han kom fra Newcastle i august. Glen Johnson kan spille back på begge sider, mens ungguttene Jack Robinson og jon Flanagan også er alternativer på venstrebacken.

Aurelio besitter utvilsomt kvaliteter, men hans skadeproblemer har begrenset hans muligheter til 133 kamper siden han kom på bosman-overgang fra Valencia i 2006. Sommeren 2010 gikk hans forrige kontrakt med Liverpool ut, og han avslo Rafael Benítez’ tilbud om ny avtale som var basert på antall kamper spilt. Kun måneder senere var han tilbake på Anfield da nyansatte manager Roy Hodsgon ga ham en toårskontrakt.