Avspark klokken 18.00 på Lerkendal

Liverpools bortekamp mot Rosenborg i NextGen Series fredag 9.november kommer til å ha avspark klokken 18.00. Egen tribune for Liverpool-fans.

- Etter initiativ fra Liverpools supporterklubb i Norge bestemte vi oss for å flytte kampen fra torsdag 8.november til fredag 9.november. Den avgjørelsen står fast. Nå har vi også bestemt tidspunkt for avspark, og det blir klokken 18.00, opplyser Tore Grønning i Rosenborg Ballklubb til Liverpool.no.

- Som en belønning for den iveren som supporterklubben har vist i forbindelse med denne kampen, har vi også bestemt oss for å sette av hele nedre del av Adidas-tribunen – altså den ene langsiden - til Liverpool-supportere, og så plasserer vi Rosenborg-fansen på motsatt langside, fortsetter Grønning.

Nedre del av Adidas-tribunen har 3000 sitteplasser.

- Klarer vi å fylle hele denne tribunen med Liverpool-fans hadde det vært kjempeflott. Vi kommer til å følge med på billettsalget, og dersom det mot formodning skulle bli behov for ytterligere plasser til Liverpool-supportere ordner vi det også, ved å åpne andre seksjoner, sier Grønning.

Rosenborg kommer til å operere med en billettpris på kr 50 til denne kampen. Billettene blir å få kjøpt gjennom Billettservice. I løpet av neste uke vil vi publisere en egen link for billettkjøp for Liverpool-supportere her på Liverpool.no.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.