Ayre henrykt over ny Sterling-kontrakt

Liverpools administrerende direktør, Ian Ayre, er opprømt etter at Anfield-klubben sikret seg navnetrekket til Raheem Sterling på en ny langtidskontrakt.

Ayre har forhandlet med Sterlings agent, Aidy Ward, i flere uker. I går satte 18-åringen navnetrekket sitt på det som ifølge Liverpool Echo er en femårskontrakt.

- Dette var en stor dag for oss. Vi hadde hele tiden troen på at ting ville ordne seg med Raheem, og det er gode nyheter at han har bundet seg til klubben for fremtiden, sier Ayre til lokalavisen.

- Forhandlinger er alltid vanskelige, for de ulike sidene ønsker ulike ting, men Raheems representanter og Raheem selv var fornuftige. Det tok litt tid fordi vi ønsket å få på plass den riktige strukturen, legger han til.

- Det var mye skriverier i media om at Raheem hadde andre muligheter, og det var noen tall som var helt hinsidige som ble spredd rundt omkring, men vi var aldri i tvil om at Raheem ville bli i Liverpool.

- Vi ville sørge for at Raheem ble belønnet for alt han har levert, men belønningen skal komme på en måte som han er i stand til å håndtere. Vi ønsket ikke at han skulle få for mye for raskt, da vi har sett hvordan det kan påvirke unge spillere.

- Raheem har fått en fantastisk mulighet her i løpet av de siste par årene, og har spilt seg til fast plass på førstelaget. Han er en av de mest talentfulle spillerne i landet. Nå skal han ta neste steg i utviklingen. Vi forventer alle at Raheem skal oppnå store ting, men ingen vil legge press på ham. Han har blitt mye bedre i løpet av det siste året, og vi ønsker alle at det skal fortsette slik.