BBC: West Ham enig om lånesum for Carroll

BBC melder at West Ham har kommet til enighet med Liverpool om et lånebeløp på £2M for Andy Carroll. Spissen er neppe interessert. Kun klubber i e-cup er aktuelle.

Ifølge BBC skal Liverpool ha akseptert West Hams tilbud om å låne Andy Carroll for £2M. Meningen er at overgangen skal gjøres permanent for £17M dersom West Ham beholder plassen i Premier League.

Det er nå opp til Carroll selv å avgjøre om han ønsker å forlate Liverpool. Det sies at spilleren ikke har noe ønske om en permanent overgang. De røde har tidligere avslått et bud fra Newcastle om å hente spilleren tilbake til nordøst.

Sky Sports News skriver på Twitter at West Ham tilbakeviser at de har en avtale klar om å signere Andy Carroll. Liverpool-spissen må antagelig akseptere et klubbskifte.

Ifølge The Times vil West Ham trolig mislykkes med sitt forsøk på hente Andy Carroll. Kilder nær spissen opplyser at han er uvillig til å slutte seg til en klubb som ikke spiller i Europa neste sesong. Avisen påstår at klubbene heller ikke er enige om et lånebeløp slik BBC hevder.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken