Bekreftet lørdagskamp

Det har blitt bekreftet at Liverpool vil spille sin FA cup-semifinale mot vinneren av Sunderland og Everton på lørdag 14. april. Som ventet ble det tatt hensyn til Hillsborough-markeringen.

De to FA cup-semifinalene er satt opp på Wembley lørdag og søndag 14. og 15. april. Kenny Dalglish var tidlig ute og sa at det ikke var aktuelt for de røde å spille sin kamp på søndagen, da de røde aldri har spilt på den datoen etter Hillsborough-tragedien i 1989.

Sunderland og byrival Everton spiller neste tirsdag om retten til å møte de røde på Wembley, i en semifinale som altså vil bli spilt lørdag 14.april. I den andre semifinalen, som da vil spilles dagen etter, møter Chelsea vinneren av Tottenham og Bolton.

I utgangspunktet skulle Liverpool ha spilt ligakamp mot Fulham denne helgen, en kamp som også trolig ville ha blitt flyttet til mandag på grunn av det årlige hesteløpet Grand National som går av stabelen på Aintree. At det kan ende opp med å bli to lag fra Merseyside i London for semifinale akkurat denne dagen vil bety et kraftig redusert tilskuertall på det tradisjonsrike løpet.