Bekreftet ribbeinsbrudd for Agger

En røntgenundersøkelse har bekreftet at Daniel Agger brakk et ribbein i Carling Cup-finalen mot Cardiff. Dansken kan nå bli satt ut av spill en hel måned.

Dette skriver Liverpool Daily Post i dag. Agger måtte gå av banen fire minutter før ordinær tid var omme på Wembley, og har som kjent også trukket seg fra Danmarks tropp til privatlandskampen mot Russland i kveld.

En skal ikke lenger tilbake enn sist høst for å finne sist 27-åringen brakk ribbein. Det skjedde i ligakampen mot Tottenham på White Hart Lane. Da var dansken ute en hel måned før han kunne spille igjen.

Agger kommer garantert til å måtte stå over lørdagens kamp mot Arsenal, og er også svært tvilsom med tanke på bortekampen mot Sunderland påfølgende helg. Han kan også komme til å gå glipp av lokaloppgjøret mot Everton den 13.mars og kvartfinalen mot Stoke hjemme på Anfield den 18.mars. Også de to påfølgende ligakampene, borte mot QPR og hjemme mot Wigan, vil stå i fare for å måtte spilles uten Agger på banen.

Jamie Carragher vil være en naturlig erstatter for Agger i skadeperioden, men også Sebastian Coates sine sjanser til spilletid vil øke betraktelig.

Dersom du ønsker siste nytt om Liverpool sendt direkte til din mobil når det skjer - Prøv denne linken.