Bellamy avfeier skadefrykt

Craig Bellamy måtte ut med skade mot Senegal, men forventer å bli klar til Storbritannias andre gruppespillskamp mot Forente arabiske emirater på Wembley søndag.

- Jeg fikk bare strukket det midtre leddbåndet i kneet, og det bør bli bra. Jeg følte meg ganske bra fysisk, sier Craig Bellamy til BBC Sport.

- Jeg må innse at jeg er to uker inn i sesongoppkjøringen, så vel som at det er en offisiell landslagskamp. Jeg tror dere kunne se det de siste 20-30 minuttene at vi merket det. Det flotte med fotball og for oss er at det kommer enda en kamp snart.

Craig Bellamy scoret Storbritannias mål mot Senegal. Kampen ble spilt på Old Trafford. Waliseren er meget glad for å ha fått sjansen til å delta i OL.

- Jeg er Liverpool-fan. Liverpool er min klubb, men det er alltid en ære å spille på Old Trafford. Det er et utrolig sted å spille fotball. Vi har et annet utrolig stadion i Wembley.

- Jeg har bodd i Manchester, så jeg har vært i det området. Jeg har bodd i London. Nå får jeg en ny sjanse til å spille på Wembley. Deretter får jeg sjansen til å spille i min hjemby.

- Det er flott at kampene spilles overalt og at folk får se dem. Vi får være en del av dette og representere alle. Å komme hit og representere Storbritannina og representere mitt eget land, som er Wales, er spesielt.

- Det er noe jeg definitivt har ønsket å bli involvert i. Jeg trives med det. Alt rundt turneringen har jeg aldri opplevd tidligere. Jeg er meget takknemlig.

- Vi har en flott spillergruppe. Manager Stuart Pearce har også vært strålende. Dette er en spesiell begivenhet. Jeg har vært meget heldig som får være med på dette.