Bellamy bekrefter fortsatt landslagsspill

Craig Bellamy bekrefter overfor Wales Online at han akter å fortsette landslagskarrieren og spille for Wales i VM-kvalifiseringen.

- Jeg elsker landet mitt, og ingenting betyr mer for meg enn å spille for Wales. Nå skal jeg spille i OL for Storbritannia, og skal gi alt der. Men Wales er fortsatt min førsteprioritet, uttaler Bellamy.

- Jeg har bevist at jeg elsker landet mitt. Jeg har alltid vist det. Dersom jeg trodde OL-deltakelse ville ødelegge for fremtiden til landet mitt ville jeg ikke stilt opp i OL. Det er 100% sikkert. Aldri.

- Jeg er 100% sikker på at Wales vil ha et eget landslag også i fremtiden. Ellers ville jeg ikke stilt opp for Storbritannia.

- OL gir meg sjansen til å være i best mulig form når VM-kvalifiseringen starter. Jeg vil være i bedre form enn om jeg hadde spilt treningskamper i stedet. Dette er min beste mulighet til å få en stor sesong. Jeg skal ikke spille i vennskapskamper. Jeg skal spille offisielle kamper. Studerer man sesongens første kamper, er tempoet alltid lavt, og et par spillere har ikke kommet i form. Preseason fører med seg slike ting. Der går det sakte, og du bygger deg gradvis opp. Nå blir jeg kastet rett ut i offisielle kamper, med skikkelig action, og det vil bare gjøre meg godt med tanke på sesongstarten.

- Jeg har aldri sagt at jeg skal slutte å spille for Wales. Men hvordan kan du planlegge for en turnering om to år? Jeg spiller bare hver kamp jeg blir spurt om å spille i. Jeg er i god nok form til å spille internasjonal fotball, og så lenge jeg er aktiv vil jeg spille de kampene jeg blir spurt om å spille uansett hva som skjer.