Bellamy fornøyd med forsiktig matching

Flere supportere mener at Craig Bellamy burde vært oftere i Liverpools startoppstilling, men en dyster skadehistorikk gjør at spilleren selv er glad for at Kenny Dalglish matcher ham forsiktig.

Craig Bellamy har startet åtte kamper og blitt byttet inn ti ganger for Liverpool denne sesongen. Angriperen er svært glad for at Kenny Dalglish og det medisinske støtteapparatet beskytter ham og hjelper ham til å være involvert i flesteparten av denne sesongen.
- Jeg har vært tilgjengelig for hver enkelt kamp, noe som er flott for meg, sier Craig Bellamy til Liverpoolfc.tv.

- På begynnelsen av sesongen satte mange spillere seg mål om antall scoringer etc, men jeg har ikke slike. Jeg ønsker bare å være tilgjengelig for hver kamp fordi helsen har vært mitt største problem hele min karriere.

- Jeg har hatt seks kneoperasjoner, og jeg har én gang gått glipp av en hel sesong på grunn av brokk, så jeg har mistet mye fotball grunnet skader. Jeg er på et stadium av min karriere hvor jeg bare ønsker å være tilgjengelig og i stand til å kunne spille hver kamp.

- Manageren og det medisinske støtteapparatet i Liverpool har gitt meg den sjansen, og jeg er svært takknemlig overfor dem for det.

- Jeg har alltid trivdes med fotball, og det er stort å spille for Liverpool under Kenny. Jeg forsøker hele tiden å jobbe så hardt jeg kan og gjøre mitt beste for denne klubben.