Bellamy gleder seg til OL

Craig Bellamy ser frem til å spille OL-fotball for Storbritannia.

Fotballforbundene til Wales, Skottland og Nord-Irland har ikke vært spesielt ivrige på at «deres» spillere skal delta på et samlet britisk OL-landslag. Ingen spillere fra Skottland og Nord-Irland ble tatt med i troppen, som består av 5 walisere og 13 engelskmenn. Bellamy vil imidlertid ikke involvere seg i denne feiden mellom fotballforbundene.

- Jeg har ikke hørt noe om dette. Jeg er bare glad for at jeg er involvert i dette, og får denne muligheten. Jeg har alltid likt å være involvert i ting som dette. Hvordan kan du ikke like det? Jeg har ikke hørt noe om dette fra annet hold heller. Jeg bryr meg ikke om politikk. Jeg er bare her for å spille fotball, sier Bellamy til Liverpool Daily Post.

- Jeg elsker å spille fotball, og familien min ønsket virkelig at jeg skulle delta i OL, så nå ser jeg bare frem til lekene, legger han til.

Det har vakt stor oppsikt i Storbritannia at David Beckham ikke kom med i OL-troppen. Bellamy bryr seg imidlertid ikke om den debatten.

- Hva kan jeg gjøre? Jeg tar ikke ut troppen. Jeg har ingenting med det å gjøre. Jeg har kun blitt spurt om å spille. Jeg vil yte mitt beste og gi alt, sier Liverpool-angriperen.

Bellamy er ellers godt fornøyd med at landsmannen Ryan Giggs har blitt valgt til kaptein for OL-landslaget.

- Han er trolig en av de beste fotballspillerne noensinne. Et godt kapteinvalg. Jeg har vært så heldig å få spille sammen med ham på landslaget, så jeg kjenner Ryan ganske godt. Det er på sin plass at han kom med i troppen og ble valgt som kaptein.