Bellamy spår en lys fremtid

Craig Bellamy mener at manager Kenny Dalglish er på riktig vei med sitt Liverpool-mannskap, og waliseren spår at mer sølvtøy vil havne i skapene på Anfield i årene som kommer.

Bellamy hevder at troppen som Dalglish har satt sammen har egenskapene som kreves for å bringe mer suksess til Anfield. Veteranen mener at dagens Liverpool-lag er bedre enn sjuendeplassen i Premier League skulle tilsi.

- Nå snakker jeg som Liverpool-supporter, og ikke som spiller. Dette er et godt Liverpool-lag, sier Bellamy til Liverpool Echo.

- Jeg satt på benken og var tilskuer under Arsenal-kamnpen. Hver gang jeg ser dette laget i aksjon, liker jeg det jeg ser. Vi spilte en del meget god fotball. Vi klarte ikke å omsette dette i tellende resultat sist lørdag, og dessverre har en rekke kamper vært slik som dette, fortsetter waliseren.

- I ligaen har vi ikke oppnådd de resultatene som vårt spill hadde fortjent denne sesongen. Jeg tror det riktige personellet er på plass. Det handler kun om små marginer. Vi er svært nære.

- Vi vant Carling Cup, og er fortsatt med i FA-cupen. Vi har også fortsatt mye å spille for i ligaen. Det har ikke vært noen dårlig sesong.

- Det er mye positivitet rundt laget. Jeg ser frem til å være en del av dette det kommende året eller så, og så skal jeg lene meg tilbake og se fremgangen fortsette.

- Jeg kan ikke se lenger frem enn til lørdagens kamp mot Sunderland, og nå er jeg kun fokusert på å spille meg inn på laget igjen.